Büyükbaş Et Ürünleri

BÜYÜKBAŞ ET ÜRÜNLERİ

Karkas, Kısa But, Kaburga, Gerdan, Kürek, İncik Bodigo, Kemikli Fileto, Nua, Tranç, Kıyma, Kuşbaşı Naturel...

KÜÇÜKBAŞ ET ÜRÜNLERİ

Süt Kuzu, Süt Kuzu But, Süt Kuzu Kol, Süt Kuzu Fileto, Süt Kuzu Kaffes Döşsüz, Süt Kuzu Kafes Döşlü...

DEĞERLİ ÜRÜNLER

Antrikot, Kontrafile, T-Bone, Bonfile, Pirzola Dilimli (Dallas Steak), Porterhouse, Osso Buco, Kuzu Küşleme...

ÖZEL ÜRÜNLER

İnegöl Köfte, Tekirdağ Köfte, Misket Köfte, Cızbız Köfte, Hamburger Köfte, Blok Köfte....

SAKATATLAR

Dana İşkembe, Dana Paça, Dana Beyin, Dana Kemik, Dana Böbrek, Dana Yürek, Dana Dil, Dana Ciğer...

Sağlıklı, Güvenilir ve Lezzetli Et!

ETÇİİ, kalite ve hijyen kurallarını ön planda tutarak tüketicisine sağlıklı, güvenilir, lezzetli et ve et ürünleri sunmaktadır.

Kesmiş olduğumuz büyük ve küçükbaş hayvanlar uzman veteriner hekimlerin kontrolünde Trakya ve civarında özenle seçilerek temin edilmektedir.

Devamı..
Kalite ve Güven

TSE, KALİTEST ve KONTROLLAB tarafından periyodik olarak denetlenen ETÇİİ, profesyonel kadrosu ile tüm sağlık ve hijyen kurallarına uyarak unutulmaz lezzetlerdeki birinci sınıf etlerin üretimini yapıyor.

Müşteri Memnuniyeti

ETÇİİ, Türk ve Dünya mutfaklarının lezzet haritasına, daha kaliteli, sağlıklı ve güvenilir et çeşitleriyle yepyeni tatların katılmasını sağlıyor.

Zamanında ve doğru teslim, çözüm odaklı hızlı kararlar, sürekli ve standart kalite, sektörde deneyimli, deneyimli ekibi ve etkin sipariş takip sistemi ile müşteri memnuniyetini sağlamak temel felsefemizdir.

Tecrübe ve Süreklilik

ETÇİİ, faaliyet gösterdiği et ve et ürünlerine odaklanmış bulunmaktadır. Ürünlerimiz konusunda uzman veteriner hekimler tarafından kontrol edilmektedir. ETÇİİ odaklandığı bu alanda, tecrübe ve uzmanlığı ile bu hizmeti güvenle vermektedir.

ETÇİİ; 1996 yılından beri elde ettiği tecrübe ve uzmanlığı giderek daha çok sayıda müşterisine yaymaktadır. Referanslarında birçok yurt içi ve yurt dışı kaynaklı çok sayıda firma ile gerçekleştirilen başarılı çalışmaların sonuçları bunu göstermektedir.

ETÇİİ

Her adım kayıt altında...

13000
Kapalı Alan
500
Günlük Büyükbaş Kesim Kapasitesi
4000
Günlük Küçükbaş Kesim Kapasitesi
50 TON
Günlük Parçalama Kapasitesi
13
Frigo Kamyon
54Ton
Günlük Lojistik Kapasitesi

Görüşleriniz bizim için önemli!

Dilek, istek ve şikayetlerinizi formu doldururak bize gönderebilirsiniz.

Formu Doldur

Görüşleriniz bizim için önemli!

Dilek, istek ve şikayetlerinizi formu doldururak bize gönderebilirsiniz.

Yükleniyor
Gürkan Şef | T-Bone Steak

Gürkan Şef | T-Bone Steak

Filetonun baş ve kuyruk kısımlarını da aynı marinanın içinde bekleterek kullanabilirsiniz. Sıcak tabakalarda et suyu ile her tarafını eşit derecede pişirin.

Malzemeler

  • 1 Kg Kemikli, dilimli fleto
  • Et suyu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Roka
  • Limon
  • 1 Çorba Kaşığı Tuz
900 Gr. Kaburga

Gürkan Şef | T-Bone Steak

Filetonun baş ve kuyruk kısımlarını da aynı marinanın içinde bekleterek kullanabilirsiniz. Sıcak tabakalarda et suyu ile her tarafını eşit derecede pişirin.

Malzemeler

  • 1 Kg Kemikli, dilimli fleto
  • Et suyu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Roka
  • Limon
  • Ekşili Beyaz Ekmek
Devamı..
Kazım Usta | Edirne Tava Ciğeri

Kazım Usta | Edirne Tava Ciğeri

Ciğerleri önce ince ince yaprak şeklinde oğranır. Daha sonra kevgirde güzelce yıkanır. Ciğerin gevşememesi için, bir kilo ciğere 2-3 çay kaşığı tuz atılır. Besili hayvan olduğu için dana ciğeri kullanılır. Dananın ciğeri daha etli ve az sinirli olur.

Ciğerler una bulanıp yağda kızartılır. Kızartmada ayçicek yağı kullanılması tavsiy edilir. Ciğer, kızgın ama çok kızgın olmayan tavada kızartılır. Ciğer kızartıldıktan sonra, acı biberle servise sunulur.

Malzemeler

  • Dana Ciğer
  • Tuz
  • Un
  • Ayçiçek Yağı
  • Acı Biber
Devamı..

Kazım Usta | Edirne Tava Ciğeri

Ciğerleri önce ince ince yaprak şeklinde oğranır. Daha sonra kevgirde güzelce yıkanır. Ciğerin gevşememesi için, bir kilo ciğere 2-3 çay kaşığı tuz atılır. Besili hayvan olduğu için dana ciğeri kullanılır. Dananın ciğeri daha etli ve az sinirli olur.

Ciğerler una bulanıp yağda kızartılır. Kızartmada ayçicek yağı kullanılması tavsiy edilir. Ciğer, kızgın ama çok kızgın olmayan tavada kızartılır. Ciğer kızartıldıktan sonra, acı biberle servise sunulur.

Malzemeler

  • Dana Ciğer
  • Tuz
  • Un
  • Ayçiçek Yağı
  • Acı Biber
Devamı..

ETÇİİ

Pratik Bilgiler

Dana Pirzola

Dana Pirzola

Kemikli Antrikottur, kemik genişliğinden ötürü parça başına 800-1500 gr. arası kesilir. İki yönü tavada mühürlendikten…

Devamını oku..
Porterhouse

Porterhouse

T-Bone Steak’de arkalara doğru gidildikçe kontrfile tarafı aynı büyüklükte devam ederken, bonfile tarafı daha büyür…

Devamını oku..
Kontrfile

Kontrfile

Omurganın üst tarafından çıkarılan kemiğin dış kısmıdır. Birinci kalite ızgaralık biftek elde edilen bölümdür.…

Devamını oku..
Bonfile

Bonfile

Lop et diye tabir edilen bonfile, dananın sırtının arka kısmında bulunan bir kastır. Her hayvanın sağ ve sol tarafından…

Devamını oku..
T-Bone

T-Bone

Adını kaburga bitiminden itibaren omurganın üst kısmında yer alan Kontrfile, alt kısmında yer alan Bonfile arasında…

Devamını oku..
Antrikot

Antrikot

Dananın iki kürek kemiği arasından ve pirzolalık yerinden çıkartılan, kemiğinden sıyrılmış et bölümüdür. Yağ…

Devamını oku..
Osso Buco

Osso Buco

Dananın incik diye belirtilen kısmının uç kısmından yatay kesilerek çıkarılır.Haşlanmak için, etin en uygun olan…

Devamını oku..
Kuzu Küşleme

Kuzu Küşleme

Küşleme kuzunun bonfilesi olarak da adlandırabileceğimiz lop ettir. Bir kuzudan iki parmak kalınlığında ve yalnızca…

Devamını oku..
Kuzu Pirzola

Kuzu Pirzola

Kuzunun sırtındaki ön bölümdür. Bütün veya kemikleri tek tek yani kalem kalem ayrılır ve pirzola veya kemiksiz pirzola…

Devamını oku..
Dana Lezzet Haritası

Dana Lezzet Haritası

Dana Kontrfile,Dana Bonfile,Dana Nua,Dana Kontrnua,Dana Sokum,Dana Tranç,Dana Yumurta,Dana Antrikot,Dana Bodigo...

Devamını oku..
Kuzu Lezzet Haritası

Kuzu Lezzet Haritası

Kuzu Gerdan,Kuzu Kol,Kuzu Pirzola,Kuzu Kaburga,Kuzu Döş,Kuzu But ve Kuzu İncik olmak üzere toplam 7 bölüme ayrılmaktadır.

Devamını oku..

ETÇİİ

Galeri

Tümü
Çiftlik
Büyükbaş Et Ürünleri
Küçükbaş Et Ürünleri
Tesis
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Çiftlik
    Çiftlik
  • Büyük Baş Et Ürünleri
    Büyük Baş Et Ürünleri
  • T-Bone Steak
    T-Bone Steak
  • Dana Fileto
    Dana Fileto
  • Soslu Dana Biftek
    Soslu Dana Biftek
  • Dana Pirzola
    Dana Pirzola
  • T-Bone Steak
    T-Bone Steak
  • Dana Biftek
    Dana Biftek
  • Dana Biftek
    Dana Biftek
  • Dana
    Dana
  • Dana Biftek
    Dana Biftek
  • Kuzu Pirzola
    Kuzu Pirzola
  • Kuzu Kaburga
    Kuzu Kaburga
  • Kuzu Fileto
    Kuzu Fileto
  • Kuzu Pirzola
    Kuzu Pirzola
  • Kuzu Pirzola
    Kuzu Pirzola
  • Kuzu Kaburga
    Kuzu Kaburga
  • Kuzu Kafes
    Kuzu Kafes
  • Kuzu Biftek
    Kuzu Biftek
  • Kuzu Pirzola
    Kuzu Pirzola
  • Kuzu
    Kuzu
  • Otomatik Vakum Paketleme Hattı
    Otomatik Vakum Paketleme Hattı
  • Parçalama Taze Et İşleme Hattı
    Parçalama Taze Et İşleme Hattı
  • Masajlama ve Donuk Et Doğrama Ünitesi
    Masajlama ve Donuk Et Doğrama Ünitesi
  • Et Hazırlama ve İşleme
    Et Hazırlama ve İşleme
  • Depolar
    Depolar
  • Büyük Baş ve Küçük Baş Kesimhanesi
    Büyük Baş ve Küçük Baş Kesimhanesi
  • Büyük ve Küçükbaş Kesimhanesi
    Büyük ve Küçükbaş Kesimhanesi
  • Masajlama ve Donuk Et Doğrama Ünitesi
    Masajlama ve Donuk Et Doğrama Ünitesi
  • Büyük Baş ve Küçük Baş Kesimhanesi
    Büyük Baş ve Küçük Baş Kesimhanesi
  • Parçalama Taze Et İşleme Hattı
    Parçalama Taze Et İşleme Hattı