{popup}

Antrikot

Antrikot

Dananın iki kürek kemiği arasından ve pirzolalık yerinden çıkartılan, kemiğinden sıyrılmış et bölümüdür. Yağ dokusu yüksektir. Dananın en lezzetli bölümü olmakla birlikte her türlü yemekte kullanılmaktadır.  Orta ya da az ateşte pişirilmesi içindeki yağın erimesiyle yemeklere büyük lezzet katacaktır.

ETÇİİ

Ürünler

Büyükbaş Et Ürünleri

Karkas, Kısa But, Kaburga, Gerdan, Kürek, İncik Bodigo, Kemikli Fileto, Nua, Tranç, Kıyma, Kuşbaşı Naturel...

Küçükbaş Et Ürünleri

Süt Kuzu, Süt Kuzu But, Süt Kuzu Kol, Süt Kuzu Fileto, Süt Kuzu Kaffes Dööşsüz, Süt Kuzu Kafes Döşlü...

Değerli Ürünler

Antrikot, Kontrafile, T-Bone, Bonfile, Pirzola Dilimli (Dallas Steak), Porterhouse, Osso Buco, Kuzu Küşleme...

Özel Ürünler

İnegöl Köfte, Tekirdağ Köfte, Misket Köfte, Cızbız Köfte, Hamburger Köfte, Blok Köfte...

Sakatatlar

Dana İşkembe, Dana Paça, Dana Beyin, Dana Kemik, Dana Böbrek, Dana Yürek, Dana Dil, Dana Ciğer...