Dana Kontrifile Bonfile Nua Kontrnua Sokum Tranç Yumurta Antrikot Bodigo Bodigo Döş Pençeta Kürek Gerdan

Dana Gerdan

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-118

Dana Gerdan

Dananın boyun kısmından elde edilen olan bu bölüm lif içeren yağsız bir ettir. 

 

 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Kıymalık

Dana Kürek

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-112

Dana Kürek

Dananın ön bilek eklemi başlangıcı ile kürek kısmının sonuna kadar olan bölgenin birleştirilmiş kısmıdır. 

 

 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Kuşbaşı,Kıyma

Dana Pençeta

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-111

Dana Pençeta

Dana döş kaburga kemiklerini saran kemiksiz orta yağlı et çeşididir. Dana pençeta ise but etinin fleto kısmında bulunan iç ve dış zarı alınmış kemiksiz et çeşididir.

 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Kıymalık

Dana Döş

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-111

Dana Döş

Dana döş kaburga kemiklerini saran kemiksiz orta yağlı et çeşididir. Dana pençeta ise but etinin fleto kısmında bulunan iç ve dış zarı alınmış kemiksiz et çeşididir.

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi:

Dana Bodigo

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-208

Dana Osso Buco

Dananın bacağının uç kısmından çıkarılan delikli ve kemikli et çeşididir.

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Puli,Osso-Buco,Haşlama

Değerli Et Ürünleri

Kod : 150-01-208

Osso Buco Dilimli

Dananın bacağının uç kısmından çıkarılan delikli ve kemikli et çeşididir.

 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Puli,Osso-Buco,Haşlama

Dana Antrikot

Değerli Et Ürünleri

Kod : 150-01-215

Antrikot Dilimli

Dananın iki kürek kemiği arasından ve pirzolalık yerinden çıkartılan, kemiğinden sıyrılmış et bölümüdür. Yağ dokusu yüksektir. 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Izgara,Pirzola,Biftek

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-215

Dana Antrikot

Dananın iki kürek kemiği arasından ve pirzolalık yerinden çıkartılan, kemiğinden sıyrılmış et bölümüdür. Yağ dokusu yüksektir.

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Izgara,Pirzola,Biftek

Dana Yumurta

Dana Tranç

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-105

Dana Tranç

Hayvanın kalça kemiğinin üst kısmından elde edilen kas yapısı yoğun yağ dokusu az olan bölümüdür. Yoğun kırmızı bir renge sahiptir. 

 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Kuşbaşı,Sote,Tas Kebabı,Salçalı Biftek

Dana Sokum

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-115

Dana 3'lü Set

Dananın but kısmındaki sokum , yumurta ve kontrnua ‘dan oluşan etlerdir.

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Kuşbaşı,Sote,Tas Kebabı,Salçalı Biftek

Dana Kontrnua

Dana Nua

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-104

Dana Nua

Dana butun arka taradında incik ve sokumun arasında bulunan kemiksiz et çeşididir. sinir ve yağ yoktur. Halk arasında rosto olarak da isimlendirilen birinci kalite ettir. 

 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Rosto,Haşlama

Dana Bonfile

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-214

Dana Bonfile

Dananın sırtının arka kısmında bulunan bir kastır. Her hayvanın sağ ve sol tarafından 2’şer parça çıkmaktadır.Hayvan arka ayaklarından güç aldığı için arka kısmında yer alan tüm diğer kas-etler gibi az yağlıdır. 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Bif Strangonof,Bonfile Çılbır,Bonfile Izgara

Değerli Et Ürünleri

Kod : 150-01-214

Bonfile Dilimli

Dananın sırtının arka kısmında bulunan bir kastır. Her hayvanın sağ ve sol tarafından 2’şer parça çıkmaktadır.Hayvan arka ayaklarından güç aldığı için arka kısmında yer alan tüm diğer kas-etler gibi az yağlıdır. 

 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Bif Strangonof,Bonfile Çılbır,Bonfile Izgara

Dana Kontrfile

Büyükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-01-216

Dana Kontrfile

Omurganın üst tarafından çıkarılan kemiğin dış kısmıdır. Her hayvanın sağ ve sol tarafından 2’şer parça çıkmaktadır. Yağsız bir yapısı bulunan bu etin yapısı sıkı ve serttir.

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Kuşbaşı,Kıyma

Değerli Et Ürünleri

Kod : 150-01-216

Kontrfile Dilimli

Omurganın üst tarafından çıkarılan kemiğin dış kısmıdır. Her hayvanın sağ ve sol tarafından 2’şer parça çıkmaktadır. Yağsız bir yapısı bulunan bu etin yapısı sıkı ve serttir. 

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Kuşbaşı,Kıyma