Kuzu Gerdan Kuzu Kol Kuzu Pirzola Kuzu Kaburga Kuzu Döş Kuzu But Kuzu İncik Kuzu İncik

Kuzu Gerdan

Kuzu Kol

Küçükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-02-043

Kuzu Kol

Kuzu çatalının eklem yerlerinden kesilerek ayrılmış ve uçları kesilmiş bölümüdür.  

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Haşlama,Kuşbaşı,Güveç

Küçükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-02-103

Kuzu Kol Kemiksiz

Kuzu çatalının eklem yerlerinden kesilip ayrıldıktan sonra kemiklerinden temizlenerek elde edilir.  

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Haşlama,Kuşbaşı,Güveç

Kuzu Pirzola

Değerli Et Ürünleri

Kod : 150-02-104

Kuzu Kalem Pirzola

Kuzunun sırt kısmındaki 8 omurga kemikli antrikotunun dilimlenmiş halidir.  

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Izgara

Küçükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-02-104

Kuzu Kalem Pirzola

Kuzunun sırt kısmındaki 8 omurga kemikli antrikotunun dilimlenmiş halidir.

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Izgara

Küçükbaş Et Ürünleri

Kod :

Kuzu Küşleme

Kuzunun böbreklerinin üzerinde içe bakan yaklaşık iki parmak kalınlığında ve sadece iki parça halinde bulunan değerli bir et çeşitidir.

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi:

Kuzu Kaburga

Küçükbaş Et Ürünleri

Kod :

Kuzu Kafes Döşsüz

Kuzunun bütün haldeki göğüs kafesinin içerisindeki döş kısmı alınarak elde edilen et çeşididir.  

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Fırın,Yemeklik,Izgara,Kaburga Dolma

Kuzu Döş

Küçükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-02-046

Kuzu Kafes Döşlü

Kuzunun bütün haldeki göğüs kafesinin içerisinde döş kısmı bırakılarak elde edilen et çeşididir.  

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Kıymalık,Dönerlik,Kaburga Dolma

Kuzu But

Küçükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-02-042

Kuzu But Kemikli

Kuzu butunun kemiklerinden ayrılmamış halidir.

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Külbastı,Haşlama,Kuşbaşı

Küçükbaş Et Ürünleri

Kod : 150-02-102

Kuzu But Kemiksiz

Kuzu butunun kemiklerinden ayrılmış halidir.

Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 10-15 gün;-18°C‘de 12 aydır.

Kg: Tartılarak Satılır

Ambalaj: Vakum

Pişirme Önerisi: Külbastı,Haşlama,Kuşbaşı

Kuzu İncik