T-Bone Steak | Gürkan Şef
TR | EN | AR
+90 224 613 74 74
Mustafakemalpaşa Bursa / Türkiye
Menü
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • Tarihçe
    • Temel İlkemiz
    • Etçii Et Entegre Tesisi
    • Organizasyon Şeması
    • Sertifikalar
    • Marka Gücü
    • İnsan Kaynakları
  • SADECE ET
    • Kalite ve Güven
    • Halk Sağlığı
    • Tecrübe ve Süreklilik…
    • Ürün Sunum Şekillerimiz
    • Müşteri Memnuniyeti
    • Et Eğitimi
  • ÜRÜNLER
    • Büyükbaş Et Ürünleri
    • Küçükbaş Et Ürünleri
    • Değerli Et Ürünleri
    • Özel Ürünler
    • Büyükbaş Sakatat
    • Küçükbaş Sakatat
  • ÜRETİM
  • LOJİSTİK
  • İZLENEBİLİRLİK
  • PRATİK BİLGİLER
  • İLETİŞİM
+90 224 613 74 74

T-Bone Steak

Anasayfa Tarifler T-Bone Steak
T-Bone Steak

Malzemeler

  • 1 Kg Kemikli, dilimli fileto
  • Et suyu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Roka
  • Limon
  • Ekşili Beyaz Ekmek
Gürkan Şef Tarifler

T-Bone Steak

Kemikli flato ızgara da pişirilir. Daha sonra flatolar masa da kesilir ve sıcak tabakta et suyunda pişirilir. Sunumun da ise üstüne karabiber, limon tuz ilave edilir. Roka ve ekşili ekmekle servis yapılır.

Pişirme Önerisi


Filetonun baş ve kuyruk kısımlarını da aynı marinanın içinde bekleterek kullanabilirsiniz. Sıcak tabakalarda et suyu ile her tarafını eşit derecede pişirin.

Hazırlanma Süresi: 30 Dk

Pişirme Süresi: 30 Dk

Kişi (Porsiyon) Sayısı: 4

etçii
Kurumsal
  • Tarihçe
  • Temel İlkemiz
  • Etçii Et Entegre Tesisi
  • Organizasyon Şeması
  • Sertifikalar
  • Marka Gücü
  • İnsan Kaynakları
  • etçii
    Sadece Et
  • Kalite ve Güven
  • Halk Sağlığı
  • Tecrübe ve Süreklilik…
  • Profesyonel Dağıtım
  • Ürün Sunum Şekillerimiz
  • Müşteri Memnuniyeti
  • Et Eğitimi
  • Lojistik
  • İzlenebilirlik
  • etçii
    Ürünler
  • Büyükbaş Et Ürünleri
  • Küçükbaş Et Ürünleri
  • Değerli Et Ürünleri
  • Özel Ürünler
  • Büyükbaş Sakatat
  • Küçükbaş Sakatat
  • etçii
    Tarifler
  • Özgür Şef - Kaburga
  • Gürkan Şef - T-Bone Steak
  • Kazım Usta - Edirne Tava Ciğeri
  • etçii
    Pratik Bilgiler
  • - Dana Pirzola
  • - Porterhouse
  • - Kontrfile
  • - Bonfile
  • - T-Bone
  • - Antrikot
  • - Osso Buco
  • - Kuzu Küşleme
  • - Kuzu Pirzola
  • etçii
    İletişim
    Telefon: +90 224 613 74 74
    Fax: +90 224 613 74 72
    Mail: info@etcii.com.tr

    Atariye Mah Oğlaktepe, Mevkii Kümeevler Sokak No:83/1, 16510
    Mustafakemalpaşa / BURSA

    Konya Web Tasarımı