Kesmiş olduğumuz büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar Marmara ve Trakya bölgelerinin çeşitli yörelerindeki çiftliklerden, uzman veteriner hekim kontrolünde özenle seçilerek ETÇİİ et üretim tesislerine kesim için gönderilir. Tesisimizde, dana ve kuzu kesim, parçalama ve üretim süreçlerinin her aşaması takip edilmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Kullandığınız etin güvenilir, sağlıklı ve lezzetli olması sofralarımız için çok önemlidir. ETÇİİ markası sadece bizim değil, çocuklarımızın sağlığı için de güven vermektedir…

Kesim Öncesi 

1 – Giriş

2 – Yetiştirme

3 – Buzağılama

4 – Mera

5 – Mezat

6 – Besleme

7 – Nakliye

8 - Tesise Satış

9 – Büyük Baş Hayvan İşleme Sistemi

Kesim Sonrası 

1 – Giriş

2 – Kesim Öncesi Muayene

3 –(SRM) Bulaşıcı Hastalık Kontrolü

4 – Kesim Sonrası Muayene

5 – Sakatat Üretimi

6 – Antimikrobiyal İle Karkasın Yıkanması

7 – Karkas Soğutma

8 – Karkas Değerlendirme

9 – Parçalama

10 – Paketleme

11 – Satış Öncesi Kontrol

12 – Dağıtım