TR | EN | AR

ETÇİİ

13000
500
4000
50 TON
13
54

Yükleniyor

Kazım Usta | Edirne Tava Ciğeri

Ciğerleri önce ince ince yaprak şeklinde oğranır. Daha sonra kevgirde güzelce yıkanır. Ciğerin gevşememesi için, bir kilo ciğere 2-3 çay kaşığı tuz atılır. Besili hayvan olduğu için dana ciğeri kullanılır. Dananın ciğeri daha etli ve az sinirli olur.

Ciğerler una bulanıp yağda kızartılır. Kızartmada ayçicek yağı kullanılması tavsiy edilir. Ciğer, kızgın ama çok kızgın olmayan tavada kızartılır. Ciğer kızartıldıktan sonra, acı biberle servise sunulur.

Malzemeler

  • Dana Ciğer
  • Tuz
  • Un
  • Ayçiçek Yağı
  • Acı Biber
Devamı..

ETÇİİ

Pratik Bilgiler

Dana Lezzet Haritası

Dana Lezzet Haritası

Dana Kontrfile,Dana Bonfile,Dana Nua,Dana Kontrnua,Dana Sokum,Dana Tranç,Dana Yumurta,Dana Antrikot,Dana Bodigo...

Devamını oku..
Kuzu Lezzet Haritası

Kuzu Lezzet Haritası

Kuzu Gerdan,Kuzu Kol,Kuzu Pirzola,Kuzu Kaburga,Kuzu Döş,Kuzu But ve Kuzu İncik olmak üzere toplam 7 bölüme ayrılmaktadır.

Devamını oku..

ETÇİİ

Galeri

Tümü

    Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.

    Tamam