Ortaasya’dan Anadolu’ya, Türk topraklarından dünyaya yayılan ‘lezzet’ klasiklerinin arkasında hep ‘et’ vardır.

Türklerin göçebe yaşam kültürüne eşlik eden ‘et’, Anadolu’nun bin bir çeşit tatlarıyla buluştuğunda büyük bir mutfak kültürünün başlangıcını oluşturacağını henüz kimse bilmiyordu. Osmanlı’da ‘Et Meydanı’, Bursa’da Kebapçılar Çarşısı’na sahip olan yemek ve mutfak kültürümüzde yer alan yüzlerce ünlü kebap ve et yemeği, bugün, şeflerimizin hünerli ellerinde dünya mutfaklarının beğenisine sunuluyor.

ETÇİİ, Türk ve dünya mutfaklarının lezzet haritasına, daha kaliteli, sağlıklı ve güvenilir et çeşitleriyle yepyeni tatların katılmasını sağlıyor.

Zamanında ve doğru teslim, çözüm odaklı hızlı kararlar, sürekli ve standart kalite, sektörde deneyimli, ekibi ve etkin sipariş takip sistemi ile müşteri memnuniyetini sağlamak temel felsefemizdir.

Sizlerde ETÇİİ ile etin lezzet haritasında yerinizi alın!