Copyright © 2021 Etçii Entegre Et Tesisleri | Sadece Et | Bursa tüm hakları saklıdır.
444 0 821
Bursa / Türkiye
  • TR
  • EN
  • AR
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • Tarihçe
    • Temel İlkemiz
    • Organizasyon Åžeması
    • Basında Biz
    • Etçii Et Entegre Tesisi
    • Sertifikalar
    • Marka Gücü
    • İnsan Kaynakları
    • K.V.K.K
    • Çerez Politikası
  • SADECE ET
    • Halk SaÄŸlığı
    • Tecrübe ve Süreklilik
    • Ürün Sunum Åžekillerimiz
    • Müşteri Memnuniyeti
    • Et EÄŸitimi
    • Kalite ve Güven
  • ÜRÜNLER
    • BüyükbaÅŸ Et Ürünleri
    • KüçükbaÅŸ Et Ürünleri
    • DeÄŸerli Et Ürünleri
    • Özel Ürünler
    • BüyükbaÅŸ Sakatat
    • KüçükbaÅŸ Sakatat
  • ÜRETİM
  • LOJİSTİK
  • İZLENEBİLİRLİK
  • PRATİK BİLGİLER
  • TARİFLER
  • İLETİŞİM
  • tr en ar
  • 444 0 821

ÜRÜNLER

  • Anasayfa
  • ÜRÜNLER
  • DeÄŸerli Et Ürünleri
  • ÜRÜNLER

Antrikot Dilimli

Ürün Kodu :

Dananın iki kürek kemiÄŸi arasından ve pirzolalık yerinden çıkartılan, kemiÄŸinden ...

Ürün detayı için tıklayınız.

T-Bone Dilimli

Ürün Kodu :150-01-205

T-Bone, dana butun kontrfile ve bonfilenin bulunduÄŸu kısmın pençeta ve 7. tarak kemiÄ...

Ürün detayı için tıklayınız.

Kontrfile Dilimli

Ürün Kodu :

Omurganın üst tarafından çıkarılan kemiÄŸin dış kısmıdır. Her hayvanın saÄŸ ve...

Ürün detayı için tıklayınız.

Bonfile Dilimli

Ürün Kodu :

Dananın sırtının arka kısmında bulunan bir kastır. Her hayvanın sağ ve sol tarafından 2&rs...

Ürün detayı için tıklayınız.

Pirzola Dilimli (Dallas Steak)

Ürün Kodu :150-01-201

Dana kol etinin antrikot kısmı ile kaburganın bir kısmından oluÅŸan kemikli et çeÅŸ...

Ürün detayı için tıklayınız.

Porterhouse Dilimli

Ürün Kodu :150-01-082

Dananın kaburgalarından arka bacağına kadar uzanan bölümden çıkarılan et &cce...

Ürün detayı için tıklayınız.

Osso Buco Dilimli

Ürün Kodu :

Dananın bacağının uç kısmından çıkarılan delikli ve kemikli et çeÅŸidid...

Ürün detayı için tıklayınız.

Kuzu Kalem Pirzola

Ürün Kodu :

Kuzunun sırt kısmındaki 8 omurga kemikli antrikotunun dilimlenmiş halidir. ...

Ürün detayı için tıklayınız.

Kuzu Küşleme

Ürün Kodu :

Kuzunun böbreklerinin üzerinde içe bakan yaklaşık iki parmak kalınlığında ve ...

Ürün detayı için tıklayınız.

ETÇİİ

KURUMSAL

  • K.V.K.K
  • Çerez Politikası
  • Tarihçe
  • Temel İlkemiz
  • Etçii Et Entegre Tesisi
  • Sertifikalar
  • Marka Gücü
  • İnsan Kaynakları
  • Basında Biz
  • Organizasyon Åžeması
  • ETÇİİ

    SADECE ET

  • Kalite ve Güven
  • Halk SaÄŸlığı
  • Tecrübe ve Süreklilik
  • Ürün Sunum Åžekillerimiz
  • Müşteri Memnuniyeti
  • Et EÄŸitimi
  • ETÇİİ

    ÜRÜNLER

  • BüyükbaÅŸ Et Ürünleri
  • KüçükbaÅŸ Et Ürünleri
  • DeÄŸerli Et Ürünleri
  • Özel Ürünler
  • BüyükbaÅŸ Sakatat
  • KüçükbaÅŸ Sakatat
  • ETÇİİ

    TARİFLER

  • T-Bone Steak
  • Edirne Tava CiÄŸeri
  • ETÇİİ

    PRATİK BİLGİLER

  • Dana Pirzola
  • Porterhouse
  • Kontrfile
  • Bonfile
  • T-Bone
  • Osso Buco
  • Kuzu Küşleme
  • Kuzu Pirzola
  • Antrikot
  • Dana Lezzet Haritası
  • Kuzu Lezzet Haritası
  • ETÇİİ

    İletişim

  • Telefon : 444 0 821
  • Faks :
    +90 224 613 74 72
  • Mail :
    info@etcii.com.tr
  • Atariye Mah OÄŸlaktepe, Mevkii Kümeevler Sokak No:83/1, 16510 MustafakemalpaÅŸa / BURSA
  • Konya Web Tasarım, Tuyan Tasarım ve Reklam Ajansı

    Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.