Gürkan Şef

T-Bone

T-Bone Steak

Kemikli flato ızgara da pişirilir. Daha sonra flatolar masa da kesilir ve sıcak tabakta et suyunda pişirilir. Sunumun da ise üstüne karabiber, limon tuz ilave edilir. Roka ve ekşili ekmekle servis yapılır.

Pişirme Önerisi

Filetonun baş ve kuyruk kısımlarını da aynı marinanın içinde bekleterek kullanabilirsiniz. Sıcak tabakalarda et suyu ile her tarafını eşit derecede pişirin.

Malzemeler

  • 1 Kg Kemikli, dilimli fleto

  • Et suyu

  • Tuz

  • Karabiber

  • Roka

  • Limon

  • Ekşili Beyaz Ekmek

Hazırlanma Süresi

30dk

Pişirme Süresi

30dk

Porsiyon Sayısı

30dk

Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.