Copyright © 2021 Etçii Entegre Et Tesisleri | Sadece Et | Bursa tüm hakları saklıdır.
444 0 821
Bursa / Türkiye
  • TR
  • EN
  • AR
  • ANASAYFA
  • KURUMSAL
    • Tarihçe
    • Temel İlkemiz
    • Organizasyon Åžeması
    • Basında Biz
    • Etçii Et Entegre Tesisi
    • Sertifikalar
    • Marka Gücü
    • İnsan Kaynakları
    • K.V.K.K
    • Çerez Politikası
  • SADECE ET
    • Halk SaÄŸlığı
    • Tecrübe ve Süreklilik
    • Ürün Sunum Åžekillerimiz
    • Müşteri Memnuniyeti
    • Et EÄŸitimi
    • Kalite ve Güven
  • ÜRÜNLER
    • BüyükbaÅŸ Et Ürünleri
    • KüçükbaÅŸ Et Ürünleri
    • DeÄŸerli Et Ürünleri
    • Özel Ürünler
    • BüyükbaÅŸ Sakatat
    • KüçükbaÅŸ Sakatat
  • ÜRETİM
  • LOJİSTİK
  • İZLENEBİLİRLİK
  • PRATİK BİLGİLER
  • TARİFLER
  • İLETİŞİM
  • tr en ar
  • 444 0 821

PRATİK BİLGİLER

  • Anasayfa
  • PRATİK BİLGİLER

Dana Pirzola

Kemikli Antrikottur, kemik geniÅŸliÄŸinden ötürü parça başına 800-1500 gr. a...

Ürün detayı için tıklayın

Porterhouse

T-Bone Steak’de arkalara doÄŸru gidildikçe kontrfile tarafı aynı büyükl&uum...

Ürün detayı için tıklayın

Kontrfile

Omurganın üst tarafından çıkarılan kemiÄŸin dış kısmıdır. Birinci kalite ızgar...

Ürün detayı için tıklayın

Bonfile

Lop et diye tabir edilen bonfile, dananın sırtının arka kısmında bulunan bir kastır. Her hayv...

Ürün detayı için tıklayın

T-Bone

Adını kaburga bitiminden itibaren omurganın üst kısmında yer alan Kontrfile, alt kısmınd...

Ürün detayı için tıklayın

Osso Buco

Dananın incik diye belirtilen kısmının uç kısmından yatay kesilerek çıkarılır...

Ürün detayı için tıklayın

Kuzu Küşleme

KüÅŸleme kuzunun bonfilesi olarak da adlandırabileceÄŸimiz lop ettir. Bir kuzudan iki parmak k...

Ürün detayı için tıklayın

Kuzu Pirzola

Kuzunun sırtındaki ön bölümdür. Bütün veya kemikleri tek tek yani ka...

Ürün detayı için tıklayın

Antrikot

Dananın iki kürek kemiÄŸi arasından ve pirzolalık yerinden çıkartılan, kemiÄŸinden ...

Ürün detayı için tıklayın

Dana Lezzet Haritası

1. Kontrfille Kuşbaşı Kıyma 2. Bonfile Bif Str...

Ürün detayı için tıklayın

Kuzu Lezzet Haritası

1. Gerdan HaÅŸlama Fırın Yemeklik 2. Kol HaÅ...

Ürün detayı için tıklayın

ETÇİİ

KURUMSAL

  • K.V.K.K
  • Çerez Politikası
  • Tarihçe
  • Temel İlkemiz
  • Etçii Et Entegre Tesisi
  • Sertifikalar
  • Marka Gücü
  • İnsan Kaynakları
  • Basında Biz
  • Organizasyon Åžeması
  • ETÇİİ

    SADECE ET

  • Kalite ve Güven
  • Halk SaÄŸlığı
  • Tecrübe ve Süreklilik
  • Ürün Sunum Åžekillerimiz
  • Müşteri Memnuniyeti
  • Et EÄŸitimi
  • ETÇİİ

    ÜRÜNLER

  • BüyükbaÅŸ Et Ürünleri
  • KüçükbaÅŸ Et Ürünleri
  • DeÄŸerli Et Ürünleri
  • Özel Ürünler
  • BüyükbaÅŸ Sakatat
  • KüçükbaÅŸ Sakatat
  • ETÇİİ

    TARİFLER

  • T-Bone Steak
  • Edirne Tava CiÄŸeri
  • ETÇİİ

    PRATİK BİLGİLER

  • Dana Pirzola
  • Porterhouse
  • Kontrfile
  • Bonfile
  • T-Bone
  • Osso Buco
  • Kuzu Küşleme
  • Kuzu Pirzola
  • Antrikot
  • Dana Lezzet Haritası
  • Kuzu Lezzet Haritası
  • ETÇİİ

    İletişim

  • Telefon : 444 0 821
  • Faks :
    +90 224 613 74 72
  • Mail :
    info@etcii.com.tr
  • Atariye Mah OÄŸlaktepe, Mevkii Kümeevler Sokak No:83/1, 16510 MustafakemalpaÅŸa / BURSA
  • Konya Web Tasarım, Tuyan Tasarım ve Reklam Ajansı

    Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.